Liste over gudstjenester fremover

Nasjonale og lokale retningslinjer er slik at vi nå kan feire åpne ordinære gudstjenester med inntil  200 personer, men Revheim kirke er så liten at her er maksimum 130 personer. Ingen påmelding, men registrering ved inngangen. Vi tar imot til dåp i ordinære gudstjenester og det kan avtales dåp i lukkede dåpsgudstjenester hvor bare dåpsfølget er til stede. Både lørdager og søndager og litt ulike tidspunkt for dåp kan diskuteres og avtales. Påmelding til dåp og avtale om tidspunkt kan gjøres til soknepresten på 91871986.

Ønsker du å gi søndagens offer selv om du ikke er til stede (eller gudstjenesten er avlyst), så kan du lese hvordan du gjøre det via VIPPS her.

Onsdag 16. juni kl. 19.00
Kveldsgudstjeneste i Revheim kirke ved Audun Erdal og Vit Kolos. Nattverd.

Søndag 20. juni kl. 11.00
Gudstjeneste i Revheim kirke ved Audun Erdal.  Offer til menigheten. Dåp.

Søndag 20. juni kl. 13.00
Dåpsgudstjeneste i Revheim kirke ved Audun Erdal.

Søndag  27. juni ikke gudstjeneste i Revheim kirke, men felles i Sunde og Madlamark.

Søndag 4. juli kl. 11.00
Gudstjeneste i Revheim kirke ved Rolf Arne Tjøstheim. Offer til menighetens barne- og ungdomsarbeid. Nattverd.

Søndag  11. juli ikke gudstjeneste i Revheim kirke, men felles i Sunde og Madlamark.

Onsdag 14. juli kl. 19.00
Kveldsgudstjeneste i Revheim kirke ved Audun Erdal og Vit Kolos. Nattverd.

Lørdag 17. juli kl. 11.00
Dåpsgudstjeneste i Revheim kirke ved Audun Erdal.

Søndag 18. juli kl. 11.00
Gudstjeneste i Revheim kirke ved Audun Erdal.  Offer til NMS Midtøsten. Dåp.

Søndag  25. juli ikke gudstjeneste i Revheim kirke, men felles i Madlamark kirke ved Audun Erdal.

Søndag  1. august ikke gudstjeneste i Revheim kirke, men felles i Sunde kirke ved Audun Erdal.

Søndag 8. august kl. 11.00
Gudstjeneste i Revheim kirke ved Turid Mellemstrand Rabenorlahy.  Offer til Normisjon Nepal. Anledning til dåp.

Søndag  15. august ikke gudstjeneste i Revheim kirke, men felles i Sunde og Madlamark.

Søndag 22. august kl. 11.00
Gudstjeneste i Revheim kirke ved Audun Erdal.  Offer til VID Vitenskapelig høgskole. Anledning til dåp.

Søndag 29. august kl. 11.00
Gudstjeneste i Revheim kirke ved Audun Erdal.  Offer til menighetens arbeid. Anledning til dåp.

Søndag 5. september kl. 11.00
Gudstjeneste med presentasjon av nye konfirmanter i Revheim kirke ved Grete Stuen Vestøl og Audun Erdal.  Offer til «Follow me».

Lørdag 11. september kl. 11.00 Dåpsgudstjeneste ved Tor Magne Nesvik.

Søndag 12. september kl. 11.00
Gudstjeneste i Revheim kirke ved Tor Magne Nesvik.  Offer til NMS Midtøsten. Anledning til dåp.

Lørdag 18. september kl. 11.00 og 13.00
Konfirmasjonsgudstjenester i Revheim kirke ved Grete Stuen Vestøl og Audun Erdal.  Offer til menighetens barne- og ungdomsarbeid.

Søndag 19. september kl. 11.00
Konfirmasjonsgudstjeneste i Revheim kirke ved Grete Stuen Vestøl og Audun Erdal.  Offer til menighetens barne- og ungdomsarbeid.

Lørdag 25. september kl. 10.00, 12.00 og 14.00

Velkommen!