Hafrsfjord barnekor

Hafrsfjord barnekor har startet opp igjen!

Øvelser våren 2022

Hafrsfjord barnekor er et kor for barn i 1.-7. trinn.

Vi fortsetter øvelsene i helger slik som i høst og håper tidligere og nye medlemmer har lyst å være med. Denne våren skal vi øve mot en konsert vi skal ha i Revheim kirke med litt variert program.

Øvelsene blir litt lengre, men vi legger oppe til kos, lek og sosialt i tillegg til å synge.

Program for våren 2022

Lørdag 12.mars: øvelse i Hafrsfjord-senteret fra 11-13.30

Lørdag 2.april: øvelse i Hafrsfjord-senteret fra 11-13.30

Lørdag 23.april: øvelse og konsert i Revheim kirke. Klokkeslettet er litt usikkert enda, vi kommer tilbake med info om det.

Søndag 22.mai: vi synger på Sprell levende gudstjeneste i Revheim kirke

Søndag 12.juni: vi synger på Sprell levende gudstjeneste i Revheim kirke

Prisen for vårsemesteret er 150 kroner. Dette betales på vipps til: 643671. Merk med Hafrsfjord barnekor og barnets navn.

Hafrsfjord barnekor bruker appen Spond for å organisere aktiviteter og dele informasjon. Åpne lenken for å melde deg inn: https://group.spond.com/JUZKX Vi kommer til å legge ut alle øvelsene i Spond (gruppen heter Hafrsfjord barnekort) hvor dere melder på barna per øvelse.

Koret ledes av Silvia M. Klungland, Helga Hovland, Kristin Eide og Silje Marøy Skogerbø, akkompagnert av kantor Vit Kolos.

Følg gjerne korets egen Facebook-side "Hafrsfjord barnekor".

Menighetspedagog vikar
Silje Marøy Skogerbø